Tuotteet ja Palvelut

Uutuuksia

Monia uusia värejä mm. japaninkelloissa ja petunioissa. Mustasilmäsusannaa saa nyt vaaleanpunaisena ja muitakin lajikepäivityksiä saatavilla.

Kesäkukat

Meillä viljellään pääasiassa seuraavia kesäkukkia: enkelinsilmäpelargonia ruukkudaalia marketta mukulabegonia pelargonia ruusubegonia uudenguineanliisa verenpisara vuoristoneilikka senetti heliotrooppi kesäbegonia amppelipetunia petunia japaninkello lumihiutale siniviuhka riippaverenpisara huovinkukka amppelidiana mustasilmäsusanna amppelihortensia karjalanneito riippapelargoni rautayrtti ruusuliiisa hopeakäpälä hopeaputous hopealehti portulacca nukenkaulus amppelivaula kelloköynös amppelialpi orvokki lobelia samettikukka salvia poutapilvi

Amppelit

Monia eri lajikkeita. Suosituimpina Japaninkellot, Amppelipetunia, Karjalanneito, Riippapelargonit, Lumihiutaleet, Siniviuhkat, Rautayrtti ja Lobeliat. Myös erikoisempia variaatiota, kuten yrtti- ja vihannesamppelit.

Vihannekset ja yrtit

Tomaatin taimet, Kurkun taimet, Chilit ja Paprikat, Kurpitsan taimet, Basilika, Tilli, Persilja, Ruohosipuli, Oregano, Timjami, Rosmariini, Sitruunamelissa, Amppelimansikka ja monia muita.

Äitienpäiväkukat

Äitienpäivänä on ruukkuruusuja monissa eri väreissä. Mahtava amppelihortensia on hieno lahja äidille, joita löytyy punaisena, valkoisena tai sinisenä. Myös yrttilahjat, kukka-asetelmat tai mikä tahansa kesäkukka kruunaa päivän.

Siemenet

Monien kesäkukkien, salaattien ja vihannesten siemeniä saatavilla kylvettäväksi. Tarvikkeet Ruukkuja, aluslautasia, parvekeastioita sekä muuta. Kukkamullat ja pihamullat Myymme suomalaisen tuottajan Belinda puutarha- ja kesäkukkamultaa. Tänä vuonna valikoimista löytyy myös kasvuturvetta ja komposti/huussi-kuiviketta, sekä yrttisäkkejä.
© Antti Lehtoranta 2019
Lehtorannan Puutarha Oy