Tuotteet ja Palvelut

Uutuuksia

Tänä vuonna valikoimiin on lisätty mm. Tulikruunu, sekä useita uusia kerrottuja japaninkellolajikkeita. Seinälle riippumaan tarkoitettu kukkasäkki -- valmiiksi istutettuna -- ja paljon muutakin yrttipuolella varsinkin.

Kesäkukat

Meillä viljellään näitä kesäkukkia: enkelinsilmä pelargonia ruukkudaalia marketta mukulabegonia pelargonia ruusubegonia uudenguineanliisa verenpisara vuoristoneilikka senetti heliotrooppi kesäbegonia amppelipetunia petunia japaninkello lumihiutale siniviuhka riippaverenpisara huovinkukka amppelidiana mustasilmäsusanna amppelihortensia karjalanneito riippapelargoni rautayrtti ruusuliiisa hopeakäpälä hopeaputous hopealehti portulacca nukenkaulus amppelivaula kelloköynös amppelialpi orvokki lobelia samettikukka salvia Myös muitakin lajikkeita, mutta tässä lajikkeisto pääpiirtein.

Amppelit

Monia eri lajikkeita. Suosituimpina Japaninkellot, Amppelipetunia, Karjalanneito, Riippapelargonit, Lumihiutaleet, Siniviuhkat, Rautayrtti ja Lobeliat. Myös erikoisempia variaatiota, kuten yrtti- ja vihannesamppeleita.

Vihannekset ja yrtit

Tomaatin taimet, Kurkun taimet, Chilit ja Paprikat, Kurpitsan taimet, Basilika, Tilli, Persilja, Ruohosipuli, Oregano, Timjami, Rosmariini, Sitruunamelissa, Amppelimansikka. Tässä ovat perusyrtit valikoimissamme. Myös muitakin yrttejä löytyy.

Äitienpäiväkukat

Äitienpäivänä on tietysti ruukkuruusuja monissa eri väreissä. Mahtava amppelihortensia on eri hieno lahja äidille, joita löytyy punaisena, valkoisena tai sinisenä. Myös yrttilahjat, kukka-asetelmat tai mikä tahansa kesäkukka kruunaa päivän.

Siemenet

Monien kesäkukkien, salaattien ja vihannesten siemeniä saatavilla kylvettäväksi. Tarvikkeet Ruukkuja, aluslautasia, parvekeastioita sekä muuta. Kukkamullat ja pihamullat Myymme Suomalaisen tuottajan Belinda puutarha- ja kesäkukkamultaa. Myös Biolanin kasvusäkit löytyvät valikoimistamme.
© Antti Lehtoranta 2018
Lehtorannan Puutarha Oy